کد خبر: 1291509
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
از سوی دبیرخانه هفته هنر انقلاب اسلامی صورت گرفت
دبیرخانه هفته هنر انقلاب اسلامی ضمن تشریح چگونگی انتخاب چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب اسلامی، هیئت انتخاب نامزد‌های نهایی این رویداد را معرفی کرد. 

دبیرخانه هفته هنر انقلاب اسلامی ضمن تشریح چگونگی انتخاب چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب اسلامی، هیئت انتخاب نامزد‌های نهایی این رویداد را معرفی کرد. 
به گزارش جوان، فرآیند انتخاب «چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب اسلامی» با یک نظرخواهی سراسری از هنرمندان، فعالان فرهنگی- هنری و خبرنگاران حوزه فرهنگ و هنر آغاز شد. 
در این نظرسنجی که با جامعه آماری بیش از یکهزار نفر صورت گرفت، شرکت‌کنندگان گزینه‌های پیشنهادی خود را برای کسب عنوان «چهره سال هنر انقلاب» به دبیرخانه هفته هنر انقلاب اسلامی معرفی کردند. به موازات این نظرخواهی، مراکز و واحد‌های تخصصی حوزه هنری انقلاب اسلامی نیز گزینه‌های پیشنهادی خود را برای کسب عنوان چهره سال هنر انقلاب به دبیرخانه هفته هنر انقلاب اسلامی معرفی کردند که نتیجه این فرایند، معرفی بیش از یکصد هنرمند در قالب فهرست «نامزد‌های اولیه چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب» به دبیرخانه هفته هنر انقلاب اسلامی بود. 
پس از این مرحله، تمام گزینه‌های پیشنهادشده توسط اهالی فرهنگ و هنر و نیز واحد‌های تخصصی حوزه هنری، در «هیئت انتخاب نامزد‌های نهایی چهره سال هنر انقلاب» مورد بررسی قرار می‌گیرند. این هیئت انتخاب با ترکیبی به شرح زیر تشکیل جلسه می‌دهد تا نامزد‌های نهایی عنوان «چهره سال هنر انقلاب» را تعیین کند. 
مرتضی سرهنگی: نویسنده و چهره سال ۱۳۹۳ هنر انقلاب اسلامی؛ احمدرضا درویش: کارگردان سینما؛ سیدمسعود شجاعی طباطبایی: کاریکاتوریست و چهره سال ۱۳۹۵ هنر انقلاب اسلامی؛ حمید حسام: نویسنده و چهره سال ۱۳۹۶ هنر انقلاب اسلامی؛ محسن مومنی شریف: نویسنده و رئیس سابق حوزه هنری انقلاب اسلامی و مسعود نجابتی: گرافیست و چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی. 
این هیئت در گام نخست ۱۵ هنرمند و در نهایت، پنج نفر از هنرمندان را به عنوان نامزد‌های نهایی چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب معرفی می‌کند. سپس با نظرسنجی از نخبگان و خبرگان هنر انقلاب اسلامی، چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب از میان نامزد‌های نهایی انتخاب و در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی معرفی می‌شود.

برچسب ها: سینما ، جامعه ، آمار
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار